opc_loader

                                 

 

EHBO set voor Ukulele

EHBO set voor Ukulele

23,50

EHBO set voor Ukulele


De EHBO-kit voor ukulele zit boordevol met de meest essentiële, cruciale en belangrijke accessoires die elke ukulele-speler nodig heeft. Met een tuner, een set snaren, een riem, een plectrum en het Ukulele Chord Playbook in een stijlvol zilveren blik, is dit een absoluut perfecte kit voor zowel beginnende als doorgewinterde ukelelespelers. In een handig draagbaar pakket dat ideaal is voor op reis of om thuis te houden, geven deze accessoires je een solide basis om de ukelele te leren of om wat extra benodigdheden te hebben als je al een tijdje speelt.

De Pure Tone-tuner zorgt ervoor dat je fantastisch blijft klinken, terwijl de Pure Tone Uke-snaren je instrument dat frisse en heldere geluid geven dat het zo leuk en plezierig maakt. Als je merkt dat je instrument tijdens het transport ontstemd raakt of als je per ongeluk een snaar breekt, is de EHBO-kit voor ukelele er altijd om je uitvoering of oefening te redden.

Als je vastzit zonder riem, of als je een bepaald akkoord uit het oog verliest, houdt de stijlvolle Ukulele-riem alles veilig, terwijl het Ukulele Chord Playbook een onschatbare referentie is om te leren, maar ook om die cruciale akkoorden op te frissen. Ten slotte zorgt het plectrum ervoor dat je altijd iets hebt om mee te plukken, zodat je niet achter in de bank hoeft rond te snuffelen op zoek naar die plectrum. De First Aid Kit For Ukulele is gehuisvest in een metalen blik die bestand is tegen zelfs de zwaarste tourschema's en zit vol met accessoires die je vaak vergeet, maar die je altijd nodig hebt op de meest cruciale momenten. Het mooie van deze collectie is dat je hem in je auto, in je kamer of bij je andere apparatuur kunt laten liggen, zodat je nooit die noodzakelijke accessoires nodig hebt als je fantastische ukulele-muziek maakt.

Nog meer voordeel ?

Verzenden in NL boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden België boven € 100 gratis
Spraypay mogelijk boven € 250

EHBO set voor Ukulele alle accessoires te bestellen via much-music.nl

EHBO set voor Ukulele heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
EHBO set voor Ukulele


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items