opc_loader

                                 

 

Digitale Tuner Pure Tone

Digitale Gitaar Tuner Pure Tone

13,99

Digitale Gitaar Tuner Pure Tone

Geschikt voor Gitaar, Basgitaar en Viool

Met de Pure Tone: Digital Guitar Tuner zullen je snaren altijd gestemd zijn, of je nu standaard tuning, drop D of iets meer wilt, deze chromatische tuner zorgt ervoor dat je gitaar, bas of viool de juiste noten aanslaat.

Met een gemakkelijk te lezen en gebruiksvriendelijk ontwerp, zal de Digital Guitar Tuner oplichten met het centrale groene licht als je perfect gestemd bent, of de rode lampjes aan weerszijden zullen knipperen als je een beetje scherp of plat bent. Met de ingebouwde microfoon kunt u afstemmen met behulp van het geluid, of u kunt direct aansluiten om de meest nauwkeurige afstemming mogelijk te krijgen. Behalve een microfoon kan de tuner ook een hoorbare chromatische toon uitzenden om u te helpen het geluid te begrijpen dat u probeert te bereiken.

Het grote LCD-scherm geeft de namen van de noten weer, dus als je probeert af te stemmen op die vreemde stemmingen die Joni Mitchell of Robert Fripp van King Crimson gebruiken, kan dat met gemak. Er verschijnt ook een erg handige digitale afstemnaald, zodat u precies kunt zien hoe scherp of plat u bent, zodat u uw oor daarbij kunt trainen.

Er is ook een handige steun die kan worden uitgeklapt zodat hij op elk plat oppervlak kan staan ​​om handsfree te stemmen voor ultiem gemak.

De Pure Tone: Digital Guitar Tuner maakt nauwkeurige afstemming mogelijk voor het best mogelijke geluid van uw snaarinstrument. Krijg het geluid dat u nodig hebt met deze snelle en nauwkeurige tuner die ook nog eens een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Houd er rekening mee dat deze Guitar Tuner 2 x AAA-batterijen nodig heeft.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Retour binnen 30 dagen
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Digitale Gitaar Tuner Pure Tone bestel direct online via much-music.nl

Digitale Tuner Pure Tone heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Digitale Tuner Pure Tone


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht
Laatst bekeken items