opc_loader

                                 

 

Sibelius Ultimate Perpetual Boxed versie

Sibelius Ultimate Perpetual  Boxed versie

339,90
Of betaal in termijnen vanaf 11,33 p/m. Meer info

Sibelius Ultimate Perpetual  Boxed versie

Let op: Dit product is een boxed versie en wordt fysiek geleverd.

Eeuwigdurende licentieversie. Dit is een eenmalige aankoop die u voor altijd toegang geeft tot de softwarelicentie.

Het omvat ook 12 maanden AVID's ondersteunings- en updatesplan. Dit betekent dat u een jaar lang na het activeren van uw software toegang heeft tot ondersteuning rechtstreeks van AVID en dat u via download kunt upgraden naar de nieuwste versies zodra deze zijn uitgebracht.

Na de eerste 12 maanden kunt u het abonnement voor ondersteuning en updates verlengen en er is ook een optie om een ​​abonnement opnieuw te starten nadat het is verlopen.

Dit is een Education-versie en stelt docenten en studenten in het voltijds onderwijs in staat om de software tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen.

Dit moet worden geverifieerd via het Identit-e systeem voordat de software kan worden gebruikt. Details over geschiktheid vindt u hier. www.avid.com/en/academic-eligibility

OVER SIBELIUS ULTIMATE

Van concertzalen en scorepodia tot bladmuziekwinkels en klaslokalen, meer componisten, arrangeurs, uitgevers en docenten gebruiken Sibelius® - 's werelds bestverkochte notatiesoftware - dan enig ander. En nu met de nieuwe Sibelius Cloud Sharing, plus vele recent toegevoegde functies en verbeteringen, maakt Sibelius de hele ervaring van het schrijven, samenwerken en bezorgen van muziek nog eenvoudiger dan ooit. Of je nu componeert voor een live optreden, media-entertainment of in de klas, niets stelt je in staat om muziek te schrijven zoals Sibelius.

MAAK EENVOUDIG SCORES SAMEN EN ORGANISEER
Sibelius Ultimate (voorheen Sibelius) biedt een uitgebreide set notatie- en lay-outtools voor professionele compositie en score. Of je nu goed thuis bent in het schrijven van muzieknotatie of liever een keyboard, gitaar of je stem gebruikt om noten in te voeren, muziek maken was nog nooit zo eenvoudig. Bespaar tonnen tijd met unieke tools zoals Magnetic Layout en Dynamic Parts. Krijg toegang tot meer dan 150 plug-ins waarmee u lay-outs kunt bewerken, rangschikken en opschonen. U kunt zelfs ideeën en kleine muziekfragmenten opslaan in de Ideeënbibliotheek om ze later opnieuw te gebruiken.

DEEL SCORES IN DE CLOUD
Sibelius-cloud

Meerdere pagina's - alfabetische volgorde - bekijk ze allemaal 

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Sibelius Ultimate Perpetual  Boxed versie bestel de meeste uitgebreide (lees de omschrijving) en bestel direct online via much-music.nl

Sibelius Ultimate Perpetual Boxed versie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sibelius Ultimate Perpetual Boxed versie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items