opc_loader

                                 

 

sela percussion

Sela Percussion

The Soul of Sound


Innovaties die grooven: Al meer dan 20 jaar ontwikkelen en produceren we met succes uitzonderlijke cajons voor veeleisende muzikanten. Gedurende deze tijd zijn we erin geslaagd om onze instrumenten voortdurend te verbeteren en daarmee hebben we de ontwikkeling van onze instrumenten continu gestimuleerd. Bij alle producten van Sela stellen wij de hoogste eisen aan kwaliteit en bruikbaarheid.

Onze cajons worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd. Elk model wordt grondig getest voor levering. Dit is wat je ziet, voelt en hoort als je speelt. Daarom ontdekken steeds meer muzikanten over de hele wereld hun liefde voor Sela Cajons. Al vele jaren waarderen zowel drumbeginners als percussieprofessionals de combinatie van kwaliteit, professioneel geluid en een aangenaam speelgevoel. Het verstelbare snaresysteem, de Clap Corners en het Pro Snare On/Off-mechanisme bieden ongeëvenaarde klankmogelijkheden!

Onze handgemaakte en unieke handpannen overtuigen niet alleen door de hoogwaardige afwerking. Door de professionele en perfecte afstemming trekken de uniek zachte, etherische en mysterieuze klanken van het instrument de verzamelde aandacht van de luisteraars. De rustgevende klank en het fascinerende timbre nemen je mee op een spirituele reis.

Onze producten zijn klaar om getest te worden bij uw lokale dealer en wachten om gespeeld te worden. Actueel nieuws en informatie over Sela-producten en artiesten vindt u op onze social media-platforms. Het is een bezoek waard!

Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht