opc_loader

                                 

 

Nino Percussion

Nino

In de vroege jeugd koesteren vele dingen zoals waarneming, motorische vaardigheden en het vermogen om informatie te leren en te behouden. Het maken van muziek bevordert ook persoonlijke vertrouwen en sociale vaardigheden. NINO ® percussie biedt een uitstekende collectie van muziekinstrumenten speciaal ontworpen voor kinderen. Deze  voldoen meer dan aan de eisen van de vroege jeugd muziek educatie en zijn ideaal voor de kleuterschool en de school-programma's, of voor muziektherapie en andere muziek-making activiteiten.

 
Het is belangrijk om te weten dat NINO ® percussie instrumenten zijn geen speelgoed. Dit zijn de echte muziekinstrumenten, ontworpen voor veiligheid, duurzaamheid, aantrekkelijkheid en speelbaarheid.
In feite is het enige verschil tussen NINO ® percussie instrumenten die worden gemaakt voor volwassenen (zie Meinl) is hun grootte en kleur.
Deze aantrekkelijke en aangename ontwerpen muziek instrumentenzijn allemaal gemaakt in Duitsland. En omdat ze zijn van zo'n hoge kwaliteit en beschikken over een breed scala van goede keuzes, ze zijn zeer populair bij jonge spelers van alle leeftijden (leraren houden ze ook). Muziekmaken alleen of in een groep, de prestaties en de geluidskwaliteit van NINO ® percussie instrumenten maken ze de ideale keuze voor jonge musici en degenen die hen leren.
 
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht
1,50 1,35