opc_loader

                                 

 

The Electric Blues Box Slide Guitar Kit

The Electric Blues Box Slide Guitar Kit

51,60
Verzendmethode
Post NL (1 tot 3 werkdagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

The Electric Blues Box Slide Guitar Kit

De leukste muziekkado's online via much-music.nl

Bouw je eigen Blues Box-gitaar en leer hem te bespelen met deze complete set. De Blues Box Guitar Kit bevat alles wat je nodig hebt om een Blues Box Guitar Aficionado te worden, iedereen kan een bluesgitarist zijn met deze eenvoudig te bouwen slide-gitaar. Leren spelen met de Blues Box-gitaar is gemakkelijk en leuk met de eenvoudige instructies van de volmaakte muzikant Nick Bryant. Het boek bevat een geschiedenis van de Cigar Box-gitaar en informatie over de Blues Box-gitaar, je kunt je zelfvertrouwen vergroten door de audio-cd te gebruiken, wat je zal inspireren om de volgende Blues Box-gitaarsensatie te worden.

Deze set bevat: A Blues Box Guitar Book - Met duidelijke, informatieve instructies over hoe je je Blues Box-gitaar gemakkelijk kunt monteren en bespelen, inclusief tokkelen, picken en slide-technieken. Een Blues Box-gitaar - Speciaal gemaakt om te worden gebruikt in combinatie met het boek, bevat deze kit alle onderdelen die u nodig hebt om eenvoudig uw hoogwaardige Blues Box-gitaar te maken, plus lijstmarkeringen en puntjes om u te helpen bij dia- en akkoordpositie.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Retour binnen 30 dagen
Betaling met Spaypay orders boven € 250

The Electric Blues Box Slide Guitar Kit geweldig bouwpakket en muziekcadeau bestel nu direct online gratis verzenden in NL via much-music.nl

The Electric Blues Box Slide Guitar Kit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items