opc_loader

                                 

 

AirTurn BT200S 2

AirTurn BT200S 2 Foot Switch Controller

79,00

AirTurn BT200S 2 Foot Switch Controller

merk AirTurn
Tupe BT200S

Stompbox-stijl, draadloze voetschakelaar, integreert eenvoudig met uw pedalboard 9v-voeding, duurzame constructie die klaar is voor gebruik! Stille stalen schakelaars voor een responsief gevoel, maar met weinig tot geen geluid. Geweldig voor gebruikers van pedalboards.

• Pas DAW- en MIDI-besturing aan
•Start en stop achtergrondtracks en metronomen
•Cue-audio, verlichting en effecten
•Pagina's omslaan, door songteksten en tabbladen bladeren
• Leg video, foto's en meer vast!

De AirTurn BT200S-serie combineert de kenmerken en prestaties van de BT200-serie met de look en feel van een traditioneel pedaal in stompbox-stijl, je kunt zelfs een 9v-voeding gebruiken. Gemaakt van zwaar polymeer met industriële stalen schakelaars. In tegenstelling tot metalen koffers, interfereert onze polymeerbehuizing niet met het radiosignaal en is hij nog steeds bestand tegen het gewicht van een vrachtwagen! Met de mogelijkheid om computertoetsenbord en MIDI-commando's aan te passen, is het de perfecte app-controller voor gitaristen, bassisten, keyboardspelers, DJ's, opnametechnici en meer!


Het perfecte pedaal voor bediening van Digital Audio Workstation. Wijs met onze gratis aanpassingsapp, AirTurn Manager, uw favoriete sneltoetsen en sneltoetsen toe aan een pedaal uit de BT200S-serie voor handsfree opname- en bewerkingsbediening. Schakel tracks in, start/stop opname en afspelen, schakel metronoom, acties ongedaan maken, solo/mute tracks en al het andere dat uw computertoetsenbord kan doen!

De BT200S-serie is ideaal voor het aansturen van DMX-verlichtingsarmaturen via MIDI-opdrachten. Met de mogelijkheid om MIDI-commando's aan te passen met behulp van de AirTurn Manager-app, kan de BT200S-serie moeiteloos vele verlichtingsprogramma's bedienen, waardoor artiesten de controle over hun lichtshow kunnen nemen. De meeste verlichtingsprogramma's kunnen een MIDI-noot of CC toewijzen aan een verlichtingsparameter, hierdoor kunnen gebruikers hun pedaal aanpassen aan hun specifieke verlichtingsbehoeften.

Belangrijkste kenmerken:
• Stevig: in tegenstelling tot metalen behuizingen, interfereert onze polymeerbehuizing niet met het radiosignaal en is hij nog steeds bestand tegen het gewicht van een vrachtwagen!
•Maximale bereik: met meer dan 150 meter zijn we toonaangevend in de branche met een maximaal werkbereik.
•Eindeloze apps: honderden compatibele apps voor het lezen van muziek/teksten/tabbladen, het activeren van achtergrondtracks/effecten, MIDI, video/verlichting en meer!
•Aanpassen: 7 standaardmodi dekken de meeste apps of wijzen aangepaste toetsenbordcommando's en snelkoppelingen toe, evenals MIDI-commando's met behulp van de AirTurn Manager.
•Maximale levensduur van de batterij: een oplaadbare batterij biedt 150-200 uur speeltijd met een enkele lading, u kunt zelfs een 9v-voeding gebruiken.

Maatwerk
•Kies uit 7 standaardmodi die de meeste apps dekken of wijs aangepaste toetsaanslagen en snelkoppelingen toe, evenals MIDI-commando's met behulp van de gratis AirTurn Manager-app.
•Pas een volledige reeks instellingen aan, waaronder: toetsenbordaanslagen, inclusief modifiers, MIDI-opdrachten en notities, automatisch herhalen, inactieve tijd, modus voor laag vermogen of snelle respons, debounce en schakelaartypes. Schakelaars kunnen worden gedefinieerd als Momentary, Latching, Pulse of Command.
•Twee koppelingsmethoden. Met Open pairing kunt u de verbindingen van maximaal 8 verschillende apparaten opslaan voor directe verbindingen. Closed pairing slaat de verbinding voor slechts één apparaat op en maakt niet per ongeluk verbinding met andere apparaten.
•Gebruik meerdere pedalen: Configureer tot 8 apparaten tegelijk voor maximale aanpassing.

*De AirTurn BT200S werkt niet met iPads 1 en 2 (modelnummers A1219, A1337 en A1395 - A1397).
Als de fabrikant van de tablet zegt dat hij werkt met een Bluetooth 4.0-toetsenbord, dan werkt hij ook met de BT200S.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

AirTurn BT200S 2 Foot Switch Controller bestel direct online via much-music.nl

AirTurn BT200S 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
AirTurn BT200S 2


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht
49,95 24,50
5,95 3,50
32,50 23,50
Laatst bekeken items