opc_loader

                                 

 

Kindergitaar Pure Tone Kids 1/2 Pakket

Pure Tone Kids 1/2 Kindergitaar Pakket

54,90 52,50 U bespaart: 4%

Pure Tone Kids 1/2 Kindergitaar Pakket

Perfect voor kinderen van 5 a 6 jaar en ouder, deze halve maat klassieke gitaar van het merk Pure Tone Kids bevat alles wat de jonge gitarist nodig heeft om te beginnen. Het compacte formaat van de gitaar maakt het ideaal voor een jonge beginner, met een beperkte schaallengte waardoor kortere armen in de nek van de gitaar kunnen reiken.

Deze gitaar is ook uitgerust met nylon snaren die worden gevormd op jongere vingers, terwijl de gebundelde tuner afstemmen eenvoudig maken en beginnen met het ontwikkelen van oortraining. Als extra bonus is het uitstekende Guitar-methodeboek, Starting Guitar ook inbegrepen.

Dit boek, geschreven met de belevingswereld van kinderen in gedachten, zit boordevol deskundig advies en leuke liedjes om kinderen snel aan het spelen te krijgen en hun interesse te behouden. Een CD wordt geleverd met het boek, met beide demonstratietracks als achtergrondtracks om mee te spelen. Dit is een goed gemaakte gitaar, met een geweldig geluid voor een nog hogere prijs.
De grootte maakt het perfect voor een soort dat op zoek is om te beginnen met leren van de gitaar, maar zich in dit stadion niet volledig kan binden. Alle bijbehorende accessoires die nodig zijn om muziek te maken. Dus vanaf de eerste dag met het Pure Tone Kids klassiek gitaarpakket voor de helft, kan elke jonge beginner tokkelen en tokkelen op de eerste stappen van hun muziektraject.

Kijk ook in deze webshop voor andere accessoires zoals gitaartas, gitaarstandaard, gitaarboeken of muziekcadeautjes

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Retour binnen 30 dagen
Betaling met Spaypay orders boven € 250
 

Pure Tone Kids 1/2 Kindergitaar Pakket alles voor muziekonderwijs bestel direct online via much-music.nl

Kindergitaar Pure Tone Kids 1/2 Pakket heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Kindergitaar Pure Tone Kids 1/2 Pakket


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items