opc_loader

                                 

 

Fender Wrangler riveted denim strap

Fender Wrangler riveted denim strap

43,00

Fender Wrangler riveted denim strap 0990638002

Merk : Fender

Wrangler© geklonken spijkerband, licht indigo
Een beetje country, een beetje rock-'n-roll, onze samenwerking met het iconische denimlabel is een eerbetoon aan gedurfde kunstenaars en het denim dat hun stijl decennialang heeft bepaald. Twee Amerikaanse erfgoedmerken, de Fender© x Wrangler©-accessoireslijn is de co-headliner-tour waarvan je niet wist dat je die nodig had. Deze iconen, met een erfenis geworteld in authentieke zelfexpressie en onafhankelijkheid, hebben samen een collectie ontworpen die bij elke stijl en elk podium past. Met veel aandacht voor detail is elk product een tijdloos eerbetoon aan beide iconische merken en is het voorzien van authentieke Wrangler©-materialen. Voor altijd in denim.

Een riem die net zo comfortabel zit als je favoriete spijkerbroek, de Fender© x Wrangler© Denim Straps zijn de perfecte manier om meer flair aan je Fender toe te voegen. Trouw aan het iconische ontwerp van de zakken, zijn deze bandjes voorzien van gouden stiksels, op maat gemaakt leren patchwork en koperen klinknagels en hardware.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Binnen 30 dagen retour
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Fender Wrangler riveted denim strap 0990638002 prachtige gitaarbanden van het merk Fender ( en Wrangler) bestel direct online via much-music.nl

Fender Wrangler riveted denim strap heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fender Wrangler riveted denim strap


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items