opc_loader

                                 

 

Ibanez PF 18 WDB

Ibanez akoestische gitaar PF18WDB

199,00 179,00 U bespaart: 10%

Ibanez akoestische gitaar PF18WDB

  • Ibanez's Performance Series, die nu deze coole blauwe PF18WDB Dreadnought akoestische gitaar bevat, vertegenwoordigt een sterke focus op geluidskwaliteit en prestaties tegen een uitstekende prijs.
  • Met meer dan 50 jaar ervaring zijn de Performance Series-modellen gemaakt om u een zuinig instapinstrument te bieden. De PF18WDB is een dreadnought akoestische body met een sparren bovenblad, achterkant en zijkanten voor een warme, volle klank.
  • De afwerking met open poriën draagt ​​bij aan de natuurlijke, subtiele esthetiek van de gitaren, maar draagt ​​ook bij aan het geluid van het instrument.
  • Dikke, zware afwerkingen kunnen de vibratie van het lichaam van een gitaar belemmeren, waardoor de toon en projectie van het instrument worden 'verstikt'. De lichte, zorgvuldig aangebrachte Washed Denim Burst open poriënafwerking stelt het hout in staat om het geluid vrijer over te dragen, waardoor trillingen worden geoptimaliseerd en de gitaar zijn volledige geluidspotentieel kan realiseren.
  • De PF18WDB beschikt ook over een Chrome Open Gear Tuners, laurier toets en brug met Ibanez Advantage brugpennen voor verbeterde afstemstabiliteit.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Retour binnen 30 dagen
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Ibanez akoestische gitaar PF18WDB bestel direct online via much-music.nl 

Ibanez PF 18 WDB heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ibanez PF 18 WDB


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht
Laatst bekeken items
199,00 179,00