opc_loader

                                 

 

Kangaba kalimba K-KAL

Kangaba kalimba K-KAL

18,85

Kangaba kalimba K-KAL

Kalimba
Kangaba is de historische hoofdstad van het Mandingo-rijk, gelegen op 90 kilometer van Bamako tot aan de grens met Guinee. Kangaba-instrumenten worden allemaal op traditionele wijze geproduceerd. Gesneden uit het beste hout door de beste smeden, geassembleerd met natuurlijke geitenhuiden, brengen Kangaba-drums de originele vibratie, warmte en kracht van het Mandingo-imperium over. Sinds 2000 plant Kangaba (met medewerking van zijn kunstenaars) een verscheidenheid aan bomen die ze gebruiken om instrumenten te produceren.

De professionele instrumenten zijn gemaakt van dugura-, teak- en boumouhout. Deze gebruikte houtsoorten zijn van onvergelijkbaar geluid en komen alleen voor in deze regio van West-Afrika tussen Mali en Guinee. Allen met natuurlijke geiten- en/of koeienhuiden. De huiden ondergaan geen enkele behandeling, ze worden gewoon met de hand geschoren met een scheermesje. De snaren zijn voorgerekt van Franse makelij en speciaal door Kangaba ontworpen kleuren harmoniëren met de kleur van hout.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Retour binnen 30 dagen
Betaling met Spaypay orders boven € 250
 

Kangaba kalimba K-KAL leuke muziekinstrumenten voor in de klas of groep bestel alles voor muziekonderwijs direct online via much-music.nl

Kangaba kalimba K-KAL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Kangaba kalimba K-KAL


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht
4,50 2,50
8,50 5,50
Laatst bekeken items