opc_loader

                                 

 

KT-300 Elektrisch KAT + Mesh Heads

KT300 Electronic Drum Kit + Remo Mesh Heads

914,90
Of betaal in termijnen vanaf 30,50 p/m. Meer info

KT300 Electronic Drum Kit + Remo Mesh Heads

incl kick pedal and beater

KAT Percussion heeft een langverwachte opvolger van zijn KT-200 elektronische drumkit geïntroduceerd. De KT-300 gaat verder met de opwindende look, maar voegt een aanzienlijk aantal nieuwe functies en REMO®-gaaskoppen toe.

KAT Percussion heeft samengewerkt met REMO, het wereldberoemde drumvelmerk, om de KT-300 uit te rusten met REMO mesh heads. De gevoeligheid van de pads in combinatie met de REMO mesh heads creëren een zeer grote snelheidscurve voor de hardste speler of de zachtste aanslag . Deze koppen zijn getest op meer dan 1 miljoen slagen en zijn ongeveer net zo duurzaam als ze zijn, en gaan extreem lang mee.

Verbeterd door de nieuwste Dual-Triggering-technologie, met zones aan het hoofd en aan de rand, bieden de 10 KT-30010S snare en de 8 KT-3008T toms van de KT-300 nauwkeurige triggering en een groot slaggebied. De toon verandert afhankelijk van waar en hoe hard je slaat, wat zorgt voor het meest realistische speelgevoel. Deze technologie wordt gecombineerd met de mesh-koppen om de speler een authentiek akoestisch gevoel te geven.

De hi-hat en twee crashbekkens zijn 12 en hebben twee zones met choke. De rit is 14 en is een cimbaal met drie zones en choke. Alle bekkens die bij de KT-300 worden geleverd, zijn e-bekkens over het volledige oppervlak, wat betekent dat ze van volledig rubber zijn gemaakt en geen combinatie van rubber en plastic. Met de geavanceerde aanslaggevoelige bekkens kunt u parameters voor uw triggers instellen om de meest nauwkeurige en natuurlijke respons te garanderen.

De KT-300 wordt geleverd met 30 sets vooraf ingestelde kits, evenals 18 sets gebruikerskits waarmee u echt creatief kunt zijn. Draai gewoon aan de INSTRUMENT-knop en druk op de pad om het toegewezen geluid op te roepen, gebruik de UP- en DOWN-knop om het instrument te selecteren en het naar wens te bewerken. Ondertussen kun je effecten aan de kit toevoegen met EEN KNOP-functie: Overdrive, Compressor, Reverb en Tune, en ook deze zijn allemaal bewerkbaar.

Naast de presets en geluiden, biedt de KT-300 de mogelijkheid om met tracks mee te spelen en op te nemen. Het wordt standaard geleverd met 20 demo-songselecties waarmee u kunt meespelen. U kunt ook uw eigen tracks maken door uw audioapparaten aan te sluiten via de AUX IN-interface of via de draadloze Bluetooth-verbinding. U kunt ook uw drumprestaties evalueren, klik gewoon op de knop "Opnemen" voordat u begint te spelen.

En het zijn niet alleen de drums, cimbalen en functies die deze kit maken tot wat het is, het rek verbindt het allemaal met een elegant gebogen ontwerp dat eenvoudig te installeren en aan te passen is, en gebruik maakt van onze quick-lock bekkenarmaanpassing, dus uw opstelling is perfect.

Meerdere pagina's - alfabetische volgorde - bekijk ze allemaal 

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

KT300 Electronic Drum Kit + Remo Mesh Heads super drumstel bestel direct online via much-music.nl

KT-300 Elektrisch KAT + Mesh Heads heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
KT-300 Elektrisch KAT + Mesh Heads


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Nieuwe Producten
Top 3 verkocht
Laatst bekeken items