opc_loader

                                 

 

KT-100 Electronic Drum Kit

KT100 Electronic Drum Kit

364,90
Of betaal in termijnen vanaf 12,16 p/m. Meer info

KT100 Electronic Drum Kit

Hoewel de KT-100 een zeer concurrerende prijs heeft, offert hij niet op aan de functies om het prijskaartje vriendelijk te maken. In het bijzonder wordt het geleverd met een kick-toren en een rek, terwijl het draagbaar en toch verstelbaar is, dat opvalt met de beste van hen.

De KT-100 wordt standaard geleverd met een snare met twee zones en drie toms met één zone die zijn voorzien van pads van hoge kwaliteit en die de fundamentele akoestische speeltechniek met een perfecte respons ondersteunen. alsof je op een cocktailkit speelt. De bekkens bevatten een hi-hat, een crash en ride, die allemaal een enkele zone zijn en standaard worden geleverd met choke.

De kick-toren ja, een kick-toren, geen kick-trigger is een functie die niet vaak wordt aangetroffen op instapkits, en geeft de speler een veel realistischere speelervaring. Als een toegevoegde bonus is KAT Percussion inclusief het kickpedaal in plaats van als een toegevoegde aankoop. Het rek heeft een hoogwaardige constructie en extra versteviging waardoor zelfs de zwaarste slagmensen er zeker van kunnen zijn dat het bestand is tegen de beat. De hardware is afgewerkt met een hi-hat-bedieningspedaal.

De drummodule of het brein biedt drumsampling die de meeste muziekstijlen omvat, zoals rock, blues, jazz, metal, elektronica en meer, en beschikt over 20 fabriekskits en 10 gebruikerskits. Bovendien helpt de gebruiksvriendelijke coach- en opnamefunctie je om al je vorderingen bij te houden en je vaardigheden stap voor stap te verbeteren. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en biedt krachtige functies zoals metronoom, ritme, volume en de aanpassing van het reverbeffect. U kunt zelfs de opnamefunctie gebruiken om op elk moment ideeën of innovatieve beats vast te leggen.

Meerdere pagina's - alfabetische volgorde - bekijk ze allemaal 

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

KT100 Electronic Drum Kit bestel direct deze geluidsloze drumstellen van het merk KAT via much-music.nl

KT-100 Electronic Drum Kit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
KT-100 Electronic Drum Kit


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items