opc_loader

                                 

 

Great Hands for a Lifetime Tommy Igoe

DVD Great Hands for a Lifetime Tommy Igoe

29,90

DVD Great Hands for a Lifetime Tommy Igoe

Percussion
Tommy Igoe
Instructional-Drum-DVD
Duur : 4.00 uur

Deze dvd van Tommy Igoe richt zich op het ontwikkelen en onderhouden van de fysieke tools die essentieel zijn voor elke drummer en drumtoepassing: hun handen. De kern van dit levensveranderende, carrière-uitbreidende systeem is de drieledige "Lifetime Warmup" die oorspronkelijk in de jaren vijftig werd bedacht door Tommy's vader, Sonny Igoe.

Met basis-, gemiddelde en gevorderde niveaus, is de Lifetime Warmup een uitdagende routine die zich een weg baant door standaard drumbeginselen en originele oefeningen, terwijl de spelers tegelijkertijd controle houden over hun basale drumbewegingen. Op deze bijna vier uur durende dvd laat Tommy de basisprincipes van zijn systeem zien: Matched and Traditional Grip • Fulcrum Concepts • Rebound Strokes • Singles en Doubles • Check Patterns • The Five Families of Rudiments • en groepsdemonstraties met vijf van zijn studenten, inclusief alle drie versies van de Lifetime Warmup.

Inbegrepen zijn een gratis, in kleur gecoördineerde Lifetime Warmup-poster op muurformaat en een compacte uitvouwbare gids met dank aan Evans Drumheads, evenals een afdrukbaar e-book van 60 pagina's met instructies en oefeningen. Gemaakt door een van de meest succesvolle en vooruitstrevende drumopleiders van dit moment, brengt Great Hands for a Lifetime de no-nonsense, inspirerende benadering van de Groove Essentials-serie naar de hand en biedt een bewezen alternatief voor drummers die het volledige potentieel van hun handen willen ontdekken. en blijf gezond drummen in de komende decennia.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

DVD Great Hands for a Lifetime Tommy Igoe bestel direct online via much-music.nl

Great Hands for a Lifetime Tommy Igoe heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Great Hands for a Lifetime Tommy Igoe


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items