opc_loader

                                 

 

Complete Zang Techniek

Complete Zang Techniek Catharine Sadolin

61,20

Complete Zang Techniek Catharine Sadolin

Boek met Audio-online (nieuw)
 

  • Complete Zangtechniek (Complete Vocal Technique) omvat veel – zo niet alle – relevante informatie over de stem: spreek- en zangtechnieken, de zorg voor de stem, de laatste onderzoeken, enzovoort.
  • Er worden diverse concrete situaties beschreven die illustreren hoe de technieken in de praktijk werken. Met de bijgevoegde toegang tot een online voorbeeldendatabase is Complete Zangtechniek een uitgebreide, onderhoudende en heldere gids op het gebied van de zang. Het boek wordt ook aanbevolen door artsen en logopedisten.
  • Deze nieuwe versie is een diepgaande update en bevat de allerlaatste ontwikkelingen in Complete Vocal Technique (CVT). Alles in het boek is geverifieerd, grote stukken tekst zijn herschreven en er zijn nieuwe hoofdstukken toegevoegd.
  • Resultaten van nieuw onderzoek en de ervaring van het werken met meer dan drieduizend zangers binnen het Vocal Institute over de hele wereld zijn in deze uitgave verwerkt. De derde druk van Complete Zangtechniek bevat onder meer:
  • Nieuw en verbeterd hoofdstuk over Twang Nieuwe effecten: Grunten en Creaking Herziene hoofdstukken over effecten met nieuwe illustraties Nieuw en uitgebreid hoofdstuk over 'Inner Support' Nieuw en verbeterd gedeelte over Problemen oplossen Nieuw en verbeterd hoofdstuk over het oefenen van de grenzen van de stem 'CVT Sound Library' vervangt de cd
  • Een van de grote verbeteringen is de ontwikkeling van een splinternieuwe geluidendatabase met 417 vrouwelijke en 417 mannelijke voorbeelden en oefeningen. Alle clips zijn in standaard mp3-formaat en kunnen worden gedownload van de site en afgespeeld op bijna alle computers, spelers en iPods. De bestanden kunnen ook worden afgespeeld vanaf de website. De 'CVT Sound Library' vervangt de cd van de eerdere boeken, die bestaat uit driehonderd samples door voornamelijk vrouwelijke zangers.
  • De 'CVT Sound Library' is daarnaast veel toegankelijker, omdat alle voorbeelden individuele nummers hebben (met audio-online ondersteuning). Ook kan een online bibliotheek beter actueel gehouden worden. Bij aanschaf van Complete Zangtechniek wordt een sleutelcode verstrekt om toegang te krijgen tot de downloads van de voorbeelden, plus één jaar toegang tot updates.
  • Wie is Cathrine Sadolin? Cathrine Sadolin is internationaal bekend en erkend als zangdeskundige. Ze onderzoekt alle vocale stijlen. Gecombineerd met haar ervaring als professionele zangeres heeft dat geleid tot vernieuwende ideeën op het gebied van zang. Ze is gespecialiseerd in het oplossen van stemproblemen, het herstellen van versleten stemmen en het lesgeven in zangtechnieken binnen alle muzikale stijlen. Ze verzorgt masterclasses en workshops voor professionele zangers over de hele wereld en ze werkt samen met studio's, platenmaatschappijen, theaters en operagezelschappen. Ze werkt als vocal producer en heeft in heel Europa opgetreden, als klassiek vocalist, maar ook als rockzangeres. Verder heeft ze verschillende albums uitgebracht.

Complete Zang Techniek - Catharine Sadolin - CVT - een boek voor iedereen die zingt! bestel direct online via much-music.nl

Complete Zang Techniek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Complete Zang Techniek


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Nieuwe Producten
Laatst bekeken items