Paul Simon

Paul Simon for Ukulele


Paul Simon for Ukulele

17 Songs to Strum & Sing
56 pagina's
uitgave 2019 Hal Leonard

Inhoud Songs:

  1. Mother And Child Reunion
  2. American Tune
  3. Graceland
  4. You Can Call Me Al
  5. Homeward Bound
  6. Bridge Over Troubled Water
  7. Scarborough Fair/Canticle
  8. Cecilia
  9. The 59th Street Bridge Song (Feelin' Groovy)
  10. Fifty Ways To Leave Your Lover
  11. Kodachrome TM
  12. Loves Me Like A Rock
  13. Mrs. Robinson
  14. Slip Slidin' Away
  15. The Sound Of Silence
  16. Still Crazy After All These Years
  17. Me and Julio Down By The Schoolyard

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Paul Simon for Ukulele

Paul Simon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Paul Simon

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht
Laatst bekeken items