opc_loader

                                 

 

Horen Lezen & Spelen Trompet compleet

Horen, Lezen & Spelen - Trompet 3 delen compleet

49,90

Horen, Lezen & Spelen Trompet 3 delen compleet

Complete Trompet lesmethode 3delen + Audio-online
Componisten Jaap Kastelein en Michiel Oldenkamp

Horen, lezen & spelen- de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens.
Elk boek staat boordevol gehooroefeningen, spelletjes, puzzels, tips en wetenswaardigheden. De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier.
Ook zijn er de complete uitgaven van de methode voor trompet, dwarsfluit, klarinet en altsaxofoon. Deze bevatten niet alleen de drie lesboeken met de bijbehorende cd's, maar ook een selectie van geschikt repertoire bij elk van deze delen. Uit de verschillende speelboeken zijn voor ieder niveau vier stukken in verschillende stijlen toegevoegd.

Op een aanvullende vierde cd vindt u hiervan de play-along-tracks. De delen 1, 2 en 3. In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gids die de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter. In deel 1 komen de notenwaarden tot achtsten in een beperkte omvang aan de orde, evenals een aantal voortekens. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de belangrijkste hulpgrepen. De geschiedenis van het instrument staat beschreven op een speciale bladzijde met fraaie illustraties.In deel 2 staat - naast een ritmische uitbreiding naar zestiende noten en de introductie tot de 6/8 maatsoort - een chromatische toonuitbreiding op het programma. Verder belicht elk boek speeltechnieken en oefeningen die zijn toegespitst op het betreffende instrument. Een bladzijde met nieuwe informatie over het instrument is weer een waardevol extraatje. In deel 3 komt het spelen van talrijke stukken op de eerste plaats, maar ook nieuwe toonladders en intervallen

Horen, Lezen & Spelen - Trompet 3 delen compleet + 4 CD's

Horen Lezen & Spelen Trompet compleet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Horen Lezen & Spelen Trompet compleet


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items