opc_loader

                                 

 

Classroom Pops! I Dreamed A Dream

Classroom Pops! I Dreamed A Dream

8,99

Classroom Pops! I Dreamed A Dream

De youtube filmpjes zijn toegevoegd om je als muziekdocent enthousiast te maken

Klassikaal muziekonderwijs !!
Classroom Pops!! Lesboek (klassikaal)
Piano, zang en gitaar
Boek met cd
Rock & Pop
6 pagina's

Classroon Pops! is een zeer effectieve, flexibele nieuwe verzameling klaslokaalliedjes voor kinderen, elk compleet met een lesplan en een cd met achtergrondmuziek. Ontworpen om het hele klaslokaal erbij te betrekken en geschikt voor zowel klasleraren als muziekspecialisten, is deze nieuwe serie een spannende, gebruiksvriendelijke benadering om kinderen aan het zingen te krijgen!

Lesplan
Classroon Pops! lied is speciaal gearrangeerd voor kinderstemmen door Jane Sebba en Joanna Mangona, en bevat een lesplan dat over meerdere sessies kan worden gevolgd. Ook inbegrepen zijn ritmespelletjes, vocale warm-ups en stapsgewijze begeleiding bij het aanleren van het lied. Ideeën voor vervolgwerk zijn ook opgenomen, zodat de leraar een afgerond lesplan kan maken.

Begeleiding en Ondersteuning
Classroon Pops! stelt de leraar in staat om interessante en boeiende zanglessen in de klas te formuleren zonder de noodzaak om muziek te lezen. De bijbehorende cd bevat achtergrond- en uitvoeringstracks en ideeën voor klaspercussie. Er wordt echter een volledige PVG-partituur afgedrukt voor pianospelers en muzieklezers. Downloadbare instrumentale partijen in C, Bes en Es zijn ook beschikbaar als docenten instrumentaal werk in hun sessies willen opnemen.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Classroom Pops! I Dreamed A Dream voor bovenbouw Basisscholen en muzieklessen op het Voortgezet onderwijs bestel alles voor muziekonderwijs direct online via much-music.nl

Classroom Pops! I Dreamed A Dream heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Classroom Pops! I Dreamed A Dream


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht
Laatst bekeken items