opc_loader

                                 

 

Yann Tiersen Kerber

Yann Tiersen Kerber

15,99

Yann Tiersen Kerber

Uitgave Hal Leonard 2021


"Ik denk dat er een overeenkomst is tussen het oneindig grote en het oneindige klein van alles", zegt Yann Tiersen. "Het is hetzelfde experiment dat door een microscoop kijkt als een telescoop."
Vernoemd naar een kapel in een klein dorpje op het eiland Ushant, markeert Kerber een nieuw hoofdstuk in de carrière van Tiersen. Een hoofdstuk dat nog steeds trouw is aan de genuanceerde en subtiele benadering van Tiersen, maar een hoofdstuk dat begint met zijn meest openlijk elektronische materiaal tot nu toe. Prachtig getextureerd, zeer meeslepend en doordacht geconstrueerd, Tiersen creëert een elektronische wereld en biedt een omgeving waarin de pianobron bestaat.
Een gevoel van plaats is vaak een centraal thema geweest in het werk van Tiersen en hier is dat niet anders. Elke track is verbonden met een plek die het directe landschap rondom Tiersens huis in kaart brengt en verwijst naar zijn gedachten over de mogelijkheden van de oneindige kleinheid.
Kerber is een buitengewone verzameling van zeven stukken voor solo piano en elektronica van de veelgeprezen componist Yann Tiersen. Dit officiële, exclusieve folio is prachtig gedrukt op hoogwaardig, ongestreken papier met opvallende grafische illustraties. Alle zeven stukken worden gepresenteerd voor Solo Piano en volgen een voorwoord van de componist.

Meerdere pagina's - alfabetische volgorde - bekijk ze allemaal 

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Yann Tiersen Kerber nieuwe uitgave bestel direct online via much-music.nl

Yann Tiersen Kerber heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Yann Tiersen Kerber


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Nieuwe Producten
Laatst bekeken items