opc_loader

                                 

 

Voorbeeldrepertoire Klarinet Examen A

Voorbeeldrepertoire Klarinet Examen A + CD

22,99

Voorbeeldrepertoire Klarinet Examen A + CD

  • In dit boek staan nieuw gecomponeerde muziekstukken die je kunt gebruiken voor je A-examen.
  • Bekende componisten van blaasmuziek zijn hiervoor speciaal achter de componeertafel (eigenlijk de componeercomputer) gaan zitten en bedachtendit nieuwe repertoire: een uitgebreide keuze van geschikte muziek die je tijdens het A-examen en in de voorbereidingstijd daar naartoe kunt spelen.
  • Natuurlijk kun je deze muziek ook spelen bij andere gelegenheden, bijvoorbeeldals je voorspeelt in de muziekschool, bij de muziekvereniging of tijdens een solistenconcours.Er zijn stukken mét en zonder pianobegeleiding. Je kunt jezelf dus solistisch presenteren, maar ook samen met een pianist.
  • Voor je examenstudeer je minstens twee stukken in met begeleiding (samenspel) en twee zonder begeleiding. Misschien kun je bepaalde stukken of gedeelten ervan zelfs uit het hoofd spelen. Probeer het maar eens!Op de bijbehorende cd hoor je hoede muziek klinkt als die vertolkt wordt door een beroemde blazer.
  • Goed voorbeeld doet goed volgen, maar verlies je eigen interpretatie daarbij niet uit het oog.Ook de pianobegeleidingen staan op de cd. Dat is handig als je docentgeen piano speelt. Maar helemaal ‘echt’ wordt het als je docent of een andere pianist de pianobegeleidingen speelt. Daarom hebben we ze in dit boek afgedrukt.Achter in het boek staan een aantal stukjes ‘prima vista melodie’. Daarmeekun je het ‘van blad lezen’ oefenen. Dat is belangrijk, want in je orkest krijg je ook steeds nieuwe muziekstukken en dan komt het ‘van blad lezen’ goed van pas.
  • Wij wensen je veel speelplezier - en succes met de voorbereidingenen het A-examen zelf!

Voorbeeldrepertoire Klarinet Examen A alle boeken voor Hafabra muziekexamens bij much-music.nl

Voorbeeldrepertoire Klarinet Examen A heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Voorbeeldrepertoire Klarinet Examen A


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items