opc_loader

                                 

 

Guitar Chords A Handy Beginner's Guide

Guitar Chords - A Handy Beginner's Guide

5,95

Guitar Chords - A Handy Beginner's Guide

Een waardevolle referentie voor gebruik thuis of onderweg, het compacte Playbook: Guitar Chords

bevat 80 pagina's met handige akkoordinformatie die ontworpen is om snel en gemakkelijk door te bladeren om te vinden wat u zoekt. Dankzij het compacte ontwerp van het Playbook kun je eenvoudig naar elk akkoord bladeren, waar je ook bent.
Dus bewaar een kopie thuis, in de studio of gewoon in je gitaarhoes, zodat je nooit een akkoord vergeet. Dit zakformaat playbook bevat alle essentiële gitaarakkoorden, handig verdeeld in open akkoorden, barre akkoorden en power chords. Elk akkoord wordt weergegeven als een diagram, evenals in standaardnotatie en foto's om te zorgen dat iedereen goed te begrijpen en te spelen is.
Met deze innovatieve structuur, tokkel je de open akkoorden, ga je op en neer over het fretboard met barre akkoorden en rock je uit met power akkoorden in absoluut geen tijd. Of je ze nu één voor één wilt leren of als een snel naslagwerk wilt gebruiken, maak je oefening perfect met het Playbook: Guitar Chords, de ideale metgezel voor de gitarist.

Guitar Chords A Handy Beginner's Guide handig boekje met de meeste gitaarakkoorden bestel direct online via much-music.nl

Guitar Chords A Handy Beginner's Guide heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Guitar Chords A Handy Beginner's Guide


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items