opc_loader

                                 

 

Blokfluitkoffer 1

Blokfluitkoffer 1

26,20

Blokfluitkoffer 1

Methode Voor Sopraanblokfluit
Daniel Hellbach
uitgave : Acanthus Music

Blokfluitkoffer deel 1 sopraanblokfluit: complete en leuke lesmethode
Blokfluitkoffer deel 1 sopraanblokfluit is een complete, overzichtelijke opgebouwde lesmethode, met duidelijke grafische symbolen en een grote stilistische diversiteit in de te spelen muziek. De talrijke prachtige illustraties en twee meespeel-cd’s maken het nog leuker en leerzamer om de sopraanblokfluit te leren bespelen. De oefenliedjes zijn zeer divers.

De lesstof in Blokfluitkoffer deel 1 sopraanblokfluit wordt op vier parallelle niveaus behandeld: speelstukken, improvisatie, theorie en notenkennis en techniek. Volksliedjes worden afgewisseld met composities van Daniel en Jeannette Hellbach en bekende muziekstukken als My Heart Will Go On uit de film Titanic. U leert improvisaties op een akkoordenschema, vrije improvisaties en zelf liedjes maken. Op een aantal quizpagina’s kunnen de leerlingen zelf hun theoretische vaardigheden en notenkennis toetsen.

De motorische en technische vaardigheden op de blokfluit worden getraind met grepenverbindingen. De grepencombinaties kunnen naar eigen inzicht worden gewijzigd (bijvoorbeeld ander ritme of articulatie), om nog meer variatie in het oefenen te brengen. Bij de meeste liedjes op de meespeel-cd’s kunt u kiezen uit een langzame en gewone versie, met of zonder instrumentale begeleiding.

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Blokfluitkoffer 1 methode voor blokfluit deel 1 bestel direct online via much-music.nl

Blokfluitkoffer 1 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Blokfluitkoffer 1


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items