Bob Marley Bass Collection

Bob Marley Bass Collection


Bob Marley Bass Collection

Boek voor basgitaar in TABS inclusief melodie en teksten

Get the low-end lowdown for 19 top tunes by Bob Marley and the Wailers. Includes full transcriptions in bass guitar tablature with vocal melody and lyrics.


  • Could You Be Loved
  • Easy Skanking
  • Exodus
  • Get Up Stand Up
  • I Shot The Sheriff
  • I'm Hurting Inside
  • Iron Lion Zion
  • Is This Love
  • Jamming
  • Natural Mystic
  • No Woman No Cry
  • One Love
  • People Get Ready
  • Please Don't Rock My Boat
  • So Much Trouble In The World
  • Stir It Up
  • Them Belly Full (But We Hungry)
  • Trench Town Rock
  • Turn Your Lights Down Low
  • War

Bob Marley Bass Collection de leukste muziekboeken voor basgitaar nu online te bestellen via much-music.nl

Bob Marley Bass Collection heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bob Marley Bass Collection

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht
Laatst bekeken items