opc_loader

                                 

 

Cascha melodica blauw

Cascha melodica blauw

26,85

Cascha melodica kleur blauw

merk : Cascha

melodica blauw, incl. koffer en mondstuk
De melodica van CASCHA is het ideale instrument om de wereld van de muziek te betreden. De eenvoudige speeltechniek maakt het bijzonder geschikt voor kinderen. Je blaast lucht in de melodica en speelt verschillende noten door op de toetsen te drukken. De melodica wordt gespeeld met één hand en het mondstuk. Je kunt hem ook op tafel zetten, de tube aansluiten en met beide handen tegelijk spelen.

De Melodica wordt geleverd met gekleurde sleutelstickers en instructies. Door de stickers op de afzonderlijke toetsen te plakken, krijgt elke toon zijn eigen kleur. De kleurrijke handleiding bevat 5 bekende kinderliedjes waarvan de gekleurde noten dan overeenkomen met de kleuren van de toetsen. De kleurrijke kleuren helpen kleine muzikanten om Melodica te leren spelen.

Het spelen van melodica kan snel en gemakkelijk worden geleerd. Het aanwezige en uitgebalanceerde geluid maakt optreden vanaf het begin leuk. De melodica is niet alleen een kinderinstrument: ervaren musici kunnen met dit prachtige blaasinstrument indrukwekkende melodieën maken! De mondharmonica is gemaakt van hoogwaardig kunststof en kan worden opgeborgen in de meegeleverde draagtas. Als instrument voor thuis of als muzikale reisgenoot - melodica's van CASCHA staan ​​garant voor uren speelplezier!

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Betaling met Spaypay orders boven € 250

Cascha melodica blauw  maar ook in andere kleuren te bestellen online voor muziekonderwijs bestel via much-music.nl

Cascha melodica blauw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cascha melodica blauw


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Laatst bekeken items