opc_loader

                                 

 

Cascha blokfluit met Duitse vingerzetting Nederlands HH 1500 NL

Cascha blokfluit met Duitse vingerzetting Nederlands HH 1500 NL

17,50

Cascha blokfluit met Duitse vingerzetting met Nerdelandse Methode

Merk : Cascha

Blokfluitset - Duitse vingerzetting
Het ideale beginnersinstrument voor kleine muzikanten. Spelen en oefenen met de fluit Lilli blokfluit (Duitse vingerzetting) is erg leuk. Door zijn perfecte constructie heeft hij een makkelijke respons met een warm en mooi geluid. Het is gemakkelijk speelbaar over het hele bereik. Hierdoor hebben de kinderen vanaf het begin een zeer goede intonatie en klinken zelfs de eerste stukken uitstekend. Dit is belangrijk zodat jonge en oude fluitleerlingen gemotiveerd blijven bij het musiceren. De kwaliteitsrecorder is bijzonder geschikt voor kinderen omdat hij is gemaakt van onderhoudsvriendelijke en hygiënische ABS-kunststof. Het kan in 3 delen worden gedemonteerd om schoon te maken.

Recorder: leren spelen - snel en gemakkelijk (incl. cd)
Met de bijgeleverde school speel je al na korte tijd de eerste nummers op je blokfluit. De belangrijkste basics worden beknopt en eenvoudig uitgelegd. Dan kun je beginnen met het spelen van de eerste nummers. Liedjes en oefeningen wisselen elkaar af en zijn passend bij de leeftijd gearrangeerd. Het boek bevat meer dan 50 populaire kinderliedjes die ook geschikt zijn om bij vele gelegenheden gespeeld te worden. De cd bevat alle oefeningen en geweldige playbacks. Er zijn playbacks in twee versies - eerst met de blokfluit spelend als voorbeeld, daarna zonder blokfluit, zodat je mee kunt spelen. Zo kun je alles goed beluisteren en vervolgens meespelen met de begeleiding. Dit garandeert een gevoel van voldoening en zorgt voor enthousiasme vanaf de eerste noot.
Het maakt blokfluitspelen leuk!


Blokfluitset - Duitse vingerzetting
Het ideale instrument voor kleine muzikanten
3-delige sopraanblokfluit
Gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof
Gemakkelijke respons, goede afstemming
Kleur: ivoor
Met afsluitbaar zacht etui om het instrument te beschermen
Met poetsstok
Cool blokfluit Lilli-logo op instrument en tas
Incl Nederlandse methode met CD

Nog meer voordeel !

Verzenden boven € 50 gratis (behalve rembours)
Verzenden Eur boven € 100 gratis
Retour binnen 30 dagen
Betaling met Spaypay orders boven € 250
 

Cascha blokfluit met Duitse vingerzetting met een Nederlandse methode bestel alles voor muziekonderwijs direct online via much-music.nl

Cascha blokfluit met Duitse vingerzetting Nederlands HH 1500 NL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cascha blokfluit met Duitse vingerzetting Nederlands HH 1500 NL


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250