opc_loader

                                 

 

Informatie over betalen

Betalen via iDEAL - Telebankieren 

   

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, ING of Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan wij direct verzenden.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling berekent Muziekcentrum Hellevoetsluis géén bijkomende kosten, u betaalt dus alleen het factuurbedrag van uw bestelling. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen en verzonden.

Betalen via overboeken per bank
(ook vanuit Buitenland)
                                 
- T.n.v : Muziekcentrum Hellevoetsluis
- Te : Hellevoetsluis Nederland
- Bankrekeningnr. :


 

IBAN: NL89INGB0005348259
BIC: INGBNL2A

Paypal

 

Paypal is een extreem veilig, maar zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze.

Ook voor onze Europese klanten.

Maak gratis een account aan op www.paypal.nl. of www.paypal.be

Op de website van Paypal geef je eerst je persoonlijk wachtwoord en je eigen e-mail adres op. Je krijgt dan een simpel formuliertje waarin je het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van onze muziekwinkel. Wij op onze beurt ontvangen dan een e-mail met het bericht dat het door jou geboekte bedrag is bijgeschreven op onze Paypal rekening, plus het transactienummer.
Jijzelf ontvangt in je e-mail een bevestiging van de overboeking, en ook met datzelfde transactienummer.

Muziekcentrum Hellevoetsluis ontvangt geen informatie over uw persoonlijke gegevens. (behalve uw naam-en adresgegevens) Ons e-mailadres is info@much-music.nl

Rembours

Wij laten onze goederen door Postnl verzenden en kunt u ook kiezen voor Rembours. U kunt uw bestelling contant betalen of pinnen met uw bankpas aan de chauffeur. Indien u niet thuis bent, wordt de zending nogmaals aangeboden door Postnl. Het bedrag aan remboursverzending is te lezen op uw bestelling. Voor rembours pakketten berekenen wij altijd € 18,35 per pakket of brief.

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250