opc_loader

                                 

 

Wilt u een drumstel kopen?

Drumstel voor kinderen tegen betaalbare prijzen

In Muziekcentrum Hellevoetsluis vindt u een uitgebreide collectie kinderdrums voor elk budget. Muziek werkt zeer stimulerend voor kinderen en vaak zingen ze uit zichzelf mee met de nieuwste hitjes of willen ze een instrument leren bespelen. U koopt natuurlijk niet zomaar een kinderdrumstel maar gaat op zoek naar een instrument wat ergonomisch gezond is . Wij zorgen voor kwaliteitsvolle instrumenten op maat van uw kind. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod in onze overzichtelijke webshop!
 

Snelle levering van uw alle drums

In eerste instantie geven wij van Muziekcentrum Hellevoetsluis reeds jarenlang les aan zowel kinderen als volwassenen. Hierdoor weten wij goed wat voor instrument een kind nodig heeft. Wij staan u graag bij met advies en wanneer u uw keuze gemaakt heeft, kunt u rekenen op een snelle levering. Zo kan uw kind snel aan de slag met het nieuwe kinderdrumstel. Natuurlijk verkopen wij ook nog allerlei andere instrumenten en toebehoren zoals bladmuziek en muziekcadeautjes. Neem gauw een kijkje in ons assortiment, misschien vindt u meteen iets in de uitverkoop!

Kom naar Muziekcentrum Hellevoetsluis voor:

  • een uitgebreid aanbod kinderinstrumenten;
  • deskundig personeel;
  • scherpe prijzen;
  • meer dan 180 merken in huis;
  • gratis verzending voor bestellingen vanaf €50,-.
     

Bekijk nu ons aanbod kinderdrums

In onze overzichtelijke webshop vindt u snel wat u zoekt. Bekijk ons online assortiment. Daar vindt u een uitgebreid overzicht van onze producten. Had u graag nog wat meer informatie over een viool of gitaar? Twijfel niet en contacteer ons nu. Wij staan voor u klaar!

 

 

 

 

 


 

 

 

Bladmuziek kinderen - Kinderpiano - Kindergitaar - Kinderdrumstel - Kinderkeyboard - Blokfluit kinderen

Winkelwagen
Spraypay gespreide betaling

Spraypay gespreide betaling mogelijk bij orders boven de € 250

Top 3 verkocht